Tarjoamme ekologisen ja nykyaikaisen kaluston. Kaikki saattoajot tehdään perinteisellä hautausautoilla, ei paketti- tai tila-autoilla.

Meiltä voit tilata hautauspalvelut yhdellä yhteydenotolla kaikkialla Itä- ja Kaakkois-Suomessa. Tällöin sinun ei tarvitse lähteä surun keskellä hautaustoimistoon vaan hautaustoimisto tulee luoksesi. Ota yhteyttä niin voimme rauhassa selvittää kaikki hautajaisiin liittyvät käytännönasiat.

Edullinen hinta

Monesti voi tuntua, että kuolemalla on vuosien saatossa rahastettu. Vanha sanonta, että "arkkurahat täytyy säästää", on historiaa. Toimme hautausalalle uuden, näkyvän ja edullisen hinnoittelun. Tahdomme kunnioittaa omaisten tunteita myös siten, että tarjoamme mahdollisuuden, paitsi hyvään ja luotettavaan palveluun, myös edulliseen hintatasoon. Meillä hinnat ovat avoimesti esillä, eikä nitä tarvitse lähteä kyselemään hautaustoimistosta paikanpäältä. Et rahoita kuolinpesän varoilla kallista lasipalatsia tai liiketilaa keskustassa etkä henkilökunnan muskelimersuja. Lue aiheesta lisää: Saako kuoleman hinnasta puhua. Vainajan kunnioittamista on myös se, että hänen varallisuuttansa käytetään järkevästi. Hautajaiset voi järjestää edullisestikin (lue lisää täältä).

Palvelukonsepti

Toimintamallimme poikkeaa perinteisistä hautaustoimiston palveluista siinä, että pystymme tuottamaan hautauspalveluja edullisesti myös niillä paikkakunnilla, missä meillä ei ole fyysistä toimipistettä. Toimintamallissamme voitaisiin puhua "liikkuvasta hautaustoimistosta", missä siirrämme hautausauton ja -palvelut asiakkaan toivomalle paikkakunnalle edullisesti. Tutustu ja vertaa.

Hautaan siunaamisessa sanotaan: maasta sinä olet tullut, maaksi pitää sinun jälleen tuleman. Ekologinen hautaaminen on luonnonmukaista ja palauttaa ihmisruumiin luontevimmin takaisin luonnon kiertokulkuun. Kun valitset jo hyvissä ajoin ekologisen hautauksen, et kuormita liiaksi luontoa etkä omaa tai omaistesi taloutta.

Ekologinen hautaus

Sureva omainen usein miettii, kuinka voisi kunnioittaa vainajaa parhaiten. Luonnollinen, käsittelemätön ekoarkku on ylivoimaisesti ekologisin ja paras vaihtoehto sekä arkkuhautauksen että tuhkauksen kannalta. Ekologisessa hautauksessa pyritään hautausmaiden maaperään ja krematorioiden savukaasujen kautta ilmaan pääsevien haitallisten aineiden vähentämiseen.

Vaikka hintatasomme on edullinen, tuotteemme ja palvelumme ovat laadukkaita. Hautauspalvelu Horisontti on saanut kolmantena arkunvalmistajana / -maahantuojana Suomen hautaustoiminnan keskusliiton laatusertifikaatin. Horisontin tarjoamissa ekoarkuissa on käytetty vain luonnonmukaisia materiaaleja kuten pellavaa, puuvillaa, heinää tai vaikkapa syksynlehtiä.

Lisäksi Suomen Ekoarkku Oy:n omaa tuotantoa olevilla arkkumalleilla on Suomalaisen Työn liiton Design from Finland-alkuperämerkki (www.avainlippu.fi).

Esimerkkihinnasto:

Savonlinna: Arkku ja kuljetus alk. 390 €

Kerimäki ja Enonkoski: Arkku ja kuljetus alk. 450 €

Punkaharju ja Parikkala: Arkku ja kuljetus alk. 490 €

Joensuu ja Kitee: Arkku ja kuljetus alk. 490 €

Lappeenranta ja Imatra: Arkku ja kuljetus alk. 490 €

Varkaus ja Joroinen: Arkku ja kuljetus alk. 490 €

Soita päivystys-
numeroomme 
040 589 1622

Hautauspalvelu Horisontti

Lemminkäisenkatu 50
57200 Savonlinna
Puh. 040 589 1622
posti@hautauspalveluhorisontti.fi